De Christengemeente Ede waardeert uw bezoek aan onze website. Door gebruik van deze website gaat u akkoord met de disclaimer.

Disclaimer

De website van Christengemeente Ede is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Echter, wijzigingen op deze site zijn te allen tijde voorbehouden. De Christengemeente Ede aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden. Aan de inhoud van de website kunnen derhalve op geen enkele wijze rechten worden ontleend.

Alle content van de website van Christengemeente Ede valt onder auteursrecht. Onder content wordt verstaan: alle in de website aanwezige inhoud. Onrechtmatige distributie of hergebruik (op delen) van deze content maakt inbreuk op het intellectueel eigendom van Christengemeente Ede. Gebruik en distributie van content is mogelijk, mits vooraf schriftelijk akkoord gegeven door Christengemeente Ede.

De Christengemeente Ede heeft geprobeerd alle rechthebbenden van beeld-, geluid- en illustratiemateriaal te achterhalen indien van toepassing. Mogelijk is dit niet in alle gevallen gelukt. Mocht u rechten menen te kunnen ontlenen aan door ons gepubliceerd materiaal, dan kunt u contact met ons opnemen, zodat wij deze content kunnen verwijderen.

Op deze website of op pagina’s van derden die gerelateerd zijn aan Christengemeente Ede kunnen interactieve onderdelen aangeboden worden, zoals links met social media. Christengemeente Ede is niet verantwoordelijk voor meningen en opmerkingen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn. Deze meningen en opmerkingen geven niet de mening of het beleid van Christengemeente Ede weer.

Colofon

Fotografie en website realisatie: prettymedia