Lokaal kringwerk

Naast de zondagse samenkomsten komen we doordeweeks in 4 kleinere groepjes samen: de Bijbelstudiekringen. Deze bijeenkomsten worden ’s avonds bij gemeenteleden thuis gehouden. Elke kring heeft een eigen karakter en een eigen invulling.

Naast gezamenlijke bijbelstudie, zang en gebed is de kring bij uitstek de plaats waar lief en leed met elkaar gedeeld kunnen worden. Doordat we elkaar goed leren kennen is de Bijbelkring een veilige omgeving waar dit goed kan.

Extra informatie over de kringen kun je krijgen door een vraag te stellen via het contactformulier op deze website. Je kunt natuurlijk ook altijd iemand na een samenkomst op zondag aanspreken. We beantwoorden graag je vragen.

Vrouwenbidstond

Elke dinsdagochtend wordt er bij een gemeentelid thuis een vrouwenbidstond gehouden.

Bijbel/creatieve samenkomst “Hart en Hand”

Tweemaal per maand wordt er een gezellige morgen georganiseerd waarbij naast bijbelstudie ook de mooiste creaties gemaakt worden onder het genot van koffie & koek. Hart en Hand wordt niet alleen vanuit onze gemeente georganiseerd, maar is een interkerkelijke vrouwenochtend.

De vrouwenochtend is vanaf september tot en met mei elke 2e en 4e donderdag van de maand. We beginnen dan om 10:00 uur tot ongeveer 11:30 uur. We komen samen in: De Mulderschuur, Roskammersteeg 5 in Lunteren.

Je bent van harte welkom om eens te komen kijken in Lunteren. Wil je eerst nog wat meer informatie, voel je dan vrij een e-mail te sturen via de site of je vraag te stellen op het contactformulier.